Υπηρεσίες

Custom Software

Custom Software

Πιστεύετε πως κανένα έτοιμο σύστημα δεν ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σας; Θέλετε να προσαρμοστεί το ψηφιακό περιβάλλον σε εσάς και όχι εσείς σε αυτό; Εκτελείτε εργασίες μοναδικές για την επιχείρησή σας ή με μοναδικό δικό σας τρόπο; Έχουμε τη λύση.

Η Collectives διατηρεί δύο γραμμές παραγωγής λύσεων λογισμικού σε τεχνολογίες Java σε συνδυασμό με Microservices και Oracle. Οι άνθρωποί μας με πολυετή εμπειρία σε πολύ μεγάλα έργα πληροφορικής γίνονται οι άνθρωποί σας, για την επιτυχή ανάπτυξη των συστημάτων που χρειάζεστε.

Οι προδιαγραφές, ο τεχνικός και λειτουργικός σχεδιασμός, ο έλεγχος, η επιχειρησιακή εφαρμογή, νέων, μοναδικών λύσεων λογισμικού στα μέτρα σας, είναι ειδικότητά μας. Αξιοποιούμε τις πλέον σύγχρονες μεθοδολογίες ανάπτυξης, διαχείρισης έργου και διαχείρισης ποιότητας, ώστε να απολαύσετε στο συντομότερο χρόνο, το μεγαλύτερο δυνατό όφελος από την επένδυσή σας.

Εξειδικευόμαστε στην ανάπτυξη heavy duty transactional systems. Προσφέρουμε τις δημιουργίες μας με φιλικό, responsive user interface, για την αξιοποίηση του πληροφοριακού υλικού κάθε οργανισμό μέσα από κάθε δυνατή συσκευή πρόσβασης στην πληροφορία.