Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Πιστεύετε πως κανένα έτοιμο σύστημα δεν ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σας; Θέλετε να προσαρμοστεί το ψηφιακό περιβάλλον σε εσάς και όχι εσείς σε αυτό; Εκτελείτε εργασίες μοναδικές στο είδος σας ή με μοναδικό δικό σας τρόπο; Έχουμε τη λύση.

Καθώς οι Οργανισμοί εξελίσσουν τις δραστηριότητές τους, επιχειρούν να μετακινηθούν προς την ψηφιακή συνεργασία τόσο εντός, όσο και εκτός των κλειστών παραδοσιακών δικτύων πληροφοριών που αξιοποιούσαν στο παρελθόν. Στην προσπάθεια αυτή οι παραδοσιακές επενδύσεις κάθετων εφαρμογών απαιτείται να αποκτήσουν εξωστρέφεια, ώστε να προσαρμοστούν στο σύγχρονο περιβάλλον ψηφιακής συνεργασίας. Μια από τις ασφαλέστερες και ταχύτερες μεθόδους μετασχηματισμού και ανάπτυξης των παραδοσιακών πληροφοριακών συστημάτων στην έξυπνη συνεργασία μεταξύ συστημάτων είναι τα Web Services.

Μεγάλο πλήθος μικρών και μεγάλων έργων πληροφορικής είναι γνωστό ότι αποτυγχάνουν να επιτύχουν τους στόχους τους, λόγω έλλειψης ικανοποιητικών υπηρεσιών Project Management. Σε αρκετές περιπτώσεις οι Οργανισμοί συγχέουν λειτουργίες Operations με τις λειτουργίες Project Management. Επίσης, συχνά οι Οργανισμοί αναθέτουν σε «εσωτερικούς» project managers την υλοποίηση των έργων, χωρίς αυτοί να τους διαθέσουν τις κατάλληλες εξουσιοδοτήσεις ή χωρίς να διαθέτουν τις απαιτούμενες γνώσεις και εμπειρίες.

Η ανάπτυξη ειδικού λογισμικού για τηλεπικοινωνιακές υποδομές αποτελεί έναν από τους τομείς εξειδίκευσης μας. Αναπτύσσουμε συστήματα Telecoms CDR Billing and Presentment για Οργανισμούς με μεγάλο πλήθος εργαζομένων και τμημάτων. Προσφέρουμε υπηρεσίες μητρώου κλήσεων ανά εργαζόμενο με απεριόριστη ιστορικότητα για τα πιο διαδεδομένα τηλεφωνικά κέντρα των μεγάλων οργανισμών (π.χ. Avaya, Cisco, κ.α.).

Οι κλασσικές υπηρεσίες υποστήριξης που οι περισσότεροι ΙΤ Managers επιλέγουν, αφορούν σε Systems Monitoring και Network Monitoring. Τις υπηρεσίες αυτές παρέχουμε και εμείς. Στην Collectives ,όμως, πιστεύουμε ότι η υγεία των υποδομών Data Center και Network Center δεν εξασφαλίζει την ομαλή ροή των επιχειρησιακών λειτουργιών. Προχωρούμε ένα βήμα πιο πέρα. Προσφέρουμε υπηρεσίες Application Monitoring για να εξασφαλίσετε την αποτελεσματική λειτουργία των επιχειρησιακών εφαρμογών σας και όχι μόνο των επενδύσεων σε Hardware και δικτυακές συσκευές.

Ο αποτελεσματικός τεχνολογικός αρχιτεκτονικός σχεδιασμός, κάθε μεσαίας και μεγάλης κλίμακας έργου τεχνολογίας, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες επιτυχίας, ώστε το τελικό προϊόν να επιτυγχάνει τους επιχειρησιακούς στόχους. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργία του τελικού προϊόντος και συμβάλει στην ορθολογική αξιοποίηση του προϊόντος - έργου που θα κατασκευαστεί ώστε αυτό να πληροί, τόσο τους επιχειρησιακούς κανόνες όσο και τους κανόνες ευχρηστίας, επεκτασιμότητας, ανακτησιμότητας, ευελιξίας, διαλειτουργικότητας, ασφάλειας, ανοικτών προτύπων κ.α.

Αμαρουσίου Χαλανδρίου 36Β
Μαρούσι, Αττική
  +30 (210) 6104415
  +30 (210) 6104415
  +30 (210) 6104486
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

TuV Hellas Certification for Collectives.gr