Συνεργασίες & Έργα

Συνεργασίες & Έργα

Η Astra Service ως το κέντρικο Hub επισκευών και υποστήριξης των προϊόντων της SONY στην Ελλάδα απευθύνθηκε στην Collectives για την ανάπτυξη ενός σύνθετου συστήματος (Β2Β) αλλά και S2S (System to System), το οποίο διασυνδέει το πανελλαδικο δίκτυο επισκευαστικών κέντρων της SONY με την Astra Service και την SONY Europe.

Εξυπηρέτηση Πολιτών

Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων λειτουργούν τα εξής παραγωγικά προϊόντα και λύσεις της Collectives:

- Contact Center εξυπηρέτησης πολιτών

- Πλατφόρμα παροχής ψηφιακών υπηρεσιών

Η Smartec Α.Ε., ως το μεγαλύτερο Hub επισκευών και τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων κινητής τηλεφωνίας της Samsung στην Ελλάδα, απευθύνθηκε στην Collectives για την ανάπτυξη ενός σύνθετου συστήματος S2S (System to System), το οποίο διασυνδέει τα υφιστάμενα συστήματα της Smartec Α.Ε. με την Samsung, μέσω Rest Web Services.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών ανέθεσε στην Collectives την παροχή υπηρεσιών για την ενσωμάτωση υπηρεσιακών, μισθολογικών και συνταξιοδοτικών ρυθμίσεων στην Εφαρμογή Δελτίου Ατομικής και Υπηρεσιακής Κατάστασης (Ε-ΔΑΥΚ).

H Deskot σε συνεργασία με την Collectives υλοποίησε σύστημα VoIP τηλεφωνικού κέντρου και εγκατάσταση του λογισμικού ticketing για την παροχή υπηρεσιών call center και παραγγελιοληψίας ειδικών, ευαίσθητων προϊόντων για λογαριασμό πολυεθνικής εταιρίας.

Η "Κέντρο Κινητής Τηλεφωνίας Α.Ε.Ε." είναι η μεγαλύτερη εταιρία στη μεταπώληση προπληρωμένου χρόνου ομιλίας των δικτύων κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα με κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από 300.000.000 €, σταθερά τα τελευταία έτη.

Αμαρουσίου Χαλανδρίου 36Β
Μαρούσι, Αττική
  +30 (210) 6104415
  +30 (210) 6104415
  +30 (210) 6104486
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

TuV Hellas Certification for Collectives.gr