Πιστοποιήσεις

Πιστοποιήσεις

Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι η Διαχείριση Ποιότητας είναι πρωταρχικός παράγοντας για την ικανοποίηση των αναγκών και των υψηλού επιπέδου απαιτήσεων των πελατών της. Αναγνωρίζει επίσης ότι η Διαχείριση Ποιότητας είναι σημαντικός παράγοντας για την εδραίωση σχέσεων εμπιστοσύνης της εταιρείας με την Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Για να ικανοποιηθεί αυτός ο στόχος,  η Collectives εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας συμμορφούμενο με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008.

H Διοίκηση της εταιρείας Collectives AE δεσμεύεται για την διαρκή εφαρμογή και βελτίωση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας και για τη συνεχή και αδιάλειπτη συμμετοχή όλου του προσωπικού στη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας πληροφορικής υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες της.

Όλο το προσωπικό που εργάζεται στην εταιρεία διασφαλίζει διαρκώς ότι οι υπηρεσίες και τα προϊόντα της εταιρείας ικανοποιούν τους πελάτες και ότι παράγονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις, ή προδιαγραφές του σκοπού για τον οποίο προορίζονται καθώς και της Ελληνικής και Κοινοτικής Νομοθεσίας / Κανονισμών.

Συμπληρωματικά, η πολιτική της εταιρείας εμπεριέχει και τις ακόλουθες αρχές:

• Αδιάλειπτη προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών
• Διατήρηση υψηλών μεριδίων πωλήσεων στην αγορά, καθώς και περαιτέρω αύξησή τους.
• Συνεχής βελτίωση της οικονομικής θέσης μέσω της συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των παρεχομένων προϊόντων και υπηρεσιών.
• Διατήρηση και ενίσχυση της καλής φήμης της εταιρείας ως προς την ποιότητα των παρεχομένων προϊόντων, υπηρεσιών και την αξιοπιστία της.

Αυτές οι αρχές ικανοποιούνται με την εφαρμογή ελέγχου και παρακολούθησης όλων των διαδικασιών που υπάγονται στις λειτουργίες των του σχεδιασμού, της παραγωγής, του ελέγχου, της παροχής υπηρεσιών.

 

Η Πιστοποίησή μας κατα το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001

Το 2015 πετύχαμε την πιστοποίησή μας κατα το διεθνές πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2008 από τον οργανισμό TUV Hellas, για το πεδίο εφαρμογής του Σχεδιασμού, Αναπτυξης και Υποστήριξης Λογισμικού.

Δείτε το πιστοποιητικό μας ISO 9001 καθώς και τις προδιαγραφές της Πολιτικής Ποιότητας που εφαρμόζουμε σύμφωνα με το ISO 9001. Κάθε βαθμίδα των εργασιών μας είναι πιστοποιημένη με βάση την αυστηρή μεθοδολογία και ποιοτικό έλεγχό μας και υποστηρίζεται απο κατάλληλα έγγραφα και διαδικασίες τα οποία και είναι στην διάθεση των πελατών μας.

 

Αμαρουσίου Χαλανδρίου 36Β
Μαρούσι, Αττική
  +30 (210) 6104415
  +30 (210) 6104415
  +30 (210) 6104486
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

TuV Hellas Certification for Collectives.gr